KONTAKTA OSS

Wallingatan 37, 111 24 Stockholm

Vi vill gärna få feedback och veta vad du skulle vilja läsa mer av!

I sociala medier hittar du Blankspot på Twitter, Facebook eller Instagram.

Maila oss: fornamn@blankspotproject.se |  Telefon: 0733-83 33 66  |  Träffa oss: se kalendariet!

Brit Stakston

Brit Stakston

VD

BRIT är VD och digital strateg för Blankspot. Arbetar även med att missionera om digitaliseringen och dess påverkan på samhället. Föreläser och skriver böcker i ämnet och är utsedd till en av Sveriges främsta digitala opinionsbildare. Brit sitter även i Presstödsnämnden samt är styrelseledamot i Svenska Wikimedia, Sveriges Tidskrifter, Kalityfonden samt Fojo Mediainstitut.

brit@blankspotproject.se

Lisa Bjurwald

Lisa Bjurwald

Journalist

Lisa Bjurwald är en prisbelönt journalist, föreläsare, författare och internationellt anlitad expert på främlingsfientlighet vars reportageböcker om Europas extremhöger har översatts till flera språk. För Blankspots räkning bevakar hon konsekvenserna av förändringarna i medielandskapet. Hon har vunnit journalistpris från Europaparlamentet, utsetts till Årets Medieamazon 2015, tilldelats Aftonbladet Kulturs pris Hummerkniven, Teskedsordens bokpris och suttit som expert i regeringens utredning om främlingsfientlighet. Hon är grundare och styrelseordförande för Medievärlden samt delägare i Blankspot. Dessutom är hon tillsammans med Margret Atladottir programledare för Sveriges bästa mediepodd Atladottir & Bjurwald (Acast.com). ​

lisa@blankspotproject.se

Martin Schibbye

Martin Schibbye

Chefredaktör

MARTIN är chefredaktör på Blankspot. Under ett reportageuppdrag i Etiopien 2011 satt han 438 dagar i fängelse för att ha gjort sitt jobb. Martin har nu snört på sig kängorna igen och lägger ner sin själ för att ge människor som annars inte träffar journalister en röst. En av tre huvudägare till Blankspot. Martin har även grundat Kalityfonden för att hjälpa journalister som hamnar i liknande situation som han själv gjorde i Etiopien.

martin@blankspotproject.se

Nils Resare

Nils Resare

Redaktör

NILS har arbetat med utrikesjournalistik sedan början av 1990-talet och har gjort ett antal uppmärksammade avslöjanden, bland annat om korruption i samband med svensk vapenexport och i svenska biståndsinsatser. Nils är också grundare av organisationen Eye on Corruption vars nätverk av de främsta grävande journalisterna i världen är kopplat till Blankspot. Nils är en av de tre huvudägarna till Blankspot.

nils@blankspotproject.se

Ansvarig utgivare

Martin Schibbye
martin@blankspotproject.se
+46 (0) 706 71 04 68

Redaktör

Nils Resare
nils@blankspotproject.se
+46 (0) 708 95 89 86

PR & digitala strategier

Brit Stakston
brit@blankspotproject.se
+46 (0) 733 83 33 66

Reportageidéer

martin@blankspotproject.se

E-post till samtliga

fornamn@blankspotproject.se